VIRRA CLICK SYSTEM

 • VIRRA CLICK SET

  Färdiga Virra Click-satser för rengöring av skorstenar från botten. Designad för rengöring av olika typer av skorstenar av olika längd. Möjlighet att justera städsatsen med en noggrannhet på 1m. Ett stort urval av dedikerade Virra rengöringshuvuden med utbytbara patroner.

   

 • Förlängning Click längd 1m

  Virra Click förlängningar - Virra Click System flexibla stavar för rengöring av skorstenen från botten. Enstaka tillägg för att utöka Virra Click Set. Förlängningar passar Virra Click-setet. De avslutas med Virra Click-snabbfästen - en pålitlig och snabb anslutning, en knapp nedtryckt med ett finger. Anslutning hänger inte upp i skorstenen. Förlängningar kan rotera åt vänster och höger.

 • Fastsättning

  Virra Click fastsättning för Virra Click flexibla förlängningar. Borrchuck för anslutning av borr och hållare till huvudet - passar alla Virra-huvuden. Utrustad med Virra Click snabbkoppling.

 • Ledaxel Click

  Virra Click ledaxel - Virra starter flex bar. Den låter dig rengöra skorstenen från botten med Virra Click-setet i täta och svåråtkomliga rengöringar eller revideringar. I mitten av pansaret, en roterande stålböjlig drivning möjliggör rengöring med en kraftig böjning av stången. Som ett resultat förlänger Virra Click-drivskarven livslängden på hela Virra Click skorstensrengöringssatsen underifrån.

   

 • TILLBEHÖR

  Adaptrar, lock, reservdelar till Virra Click-systemet.