VIRRA CLICK SET

Välj typ av skorsten:

 • För skorstenar gjorda av keramiska insatser

  Virra Click kit för rengöring av keramiska skorstenar underifrån. Satsen består av flexibla och flexibla förlängningar - Virra-stänger - förbundna med varandra successivt med hjälp av en slitstark och mycket bekväm fingerpressad kontakt (den kan även kopplas bort genom att trycka med ett finger). Setet innehåller ett rengöringshuvud - Virra Spring Star. Det är ett huvud med en speciell fjäderinsats, hård och flexibel, rengör även hårt sot. Huvudet kan bytas ut mot fjäderinsatser. Du kan fästa upp till 16 patroner på ett huvud. Setet innehåller även ett lock och en uppsättning handtag - ett för huvudet och ett för borren.

 • För tegelskorstenar

  zestaw do czyszczenia komina od dołu

  Virra Click kit för rengöring av murade skorstenar. Satsen består av flexibla och flexibla förlängningar - Virra-stänger - förbundna med varandra successivt med hjälp av en slitstark och mycket bekväm fingerpressad kontakt (den kan även kopplas bort genom att trycka med ett finger). Satsen innehåller ett rengöringshuvud - Virra Chain Star. Det är ett kedjehuvud, dubbelrad, rengör även hårt sot. Huvudet har förmågan att ersätta kedjeinsatser. Du kan fästa upp till 16 patroner på ett huvud. Setet innehåller även ett lock och en uppsättning handtag - ett för huvudet och ett för borren.

 • För rengöring av insatsrör i värmebeständigt stål, rostfritt stål

  Virra Click-set för rengöring av rostfria och syrafasta inlägg från botten. Satsen består av flexibla och flexibla förlängningar - Virra-stänger - förbundna med varandra successivt med hjälp av en slitstark och mycket bekväm fingerpressad kontakt (den kan även kopplas bort genom att trycka med ett finger). Setet innehåller ett rengöringshuvud - Virra Boramid Star. Det är ett kedjehuvud, dubbelrad, rengör även hårt sot. Huvudet kan ersättas med boramidinsatser. Du kan fästa upp till 16 patroner på ett huvud. Setet innehåller även ett lock och en uppsättning handtag - ett för huvudet och ett för borren.

   

 • För borttagning av blanksot och annan kraftig smuts

  Virra Click kit för borttagning av glassot underifrån. Kit för mekanisk rengöring av skorstenar från botten. Satsen består av flexibla och flexibla förlängningar - Virra-stänger - förbundna med varandra successivt med hjälp av en slitstark och mycket bekväm fingerpressad kontakt (den kan även kopplas bort genom att trycka med ett finger). Setet innehåller ett rengöringshuvud - Virra Chimney Hedgehog. Det är ett huvud med en speciell kedjeinsats med spikar. Tar tillförlitligt bort glasartad sot, hård smuts, utstickande murbruk i skorstenen. Huvudet kan bytas ut mot kedjeinsatser med spikar. Du kan fästa maximalt 2 patroner på ett huvud. Setet innehåller även ett lock och en uppsättning handtag - ett för huvudet och ett för borren.