Virra

Virra Multi roterande borste är ett modernt, universellt verktyg för rengöring av skorstenar, ventilationskanaler och alla andra typer av rör. Passar till alla rör och kanaler i tegel, stål och PVC med oregelbundna former. Virra för mekaniskt borttagning av föroreningar drivs av en borrmaskin (sladdlös eller vanlig). Med hjälp av Virra roterande borste kan man rengöra såväl lodräta som vågräta och sneda kanaler och rör. Virra roterande verktyg för mekanisk rengöring av skorstenar och ventilation har utbytbara borstar som anpassar sig efter rör och kanaler: kättingsnurra för rengöring av tegelkanaler; Virra fjäderborste - för rengöring av stålrör och keramiska skorstensfoder, till exempel för rengöring av ventilationskanaler i stål, rökrör och dylikt. Virra kättingsnurra för borttagning av hårdast smuts från olika typer av rör och skorstenskanaler; nylonborste - för rengöring av foder och rör i rostfritt, syrafast och värmebeständigt stål och PVC.

Virra Click - modern rotationssats för mekanisk rengöring av skorstenar från botten. Bekväm att använda - rensar skorstenen utan att behöva klättra på taket. En permanent uppsättning av flexibla stavar med en diameter av 16 mm förenad med en fingerspärr.

Virra rensvajer har en 6 månaders garanti och en eftergarantiservice.

Garantikrav

Användarhandbok

 

Våra kunders åsikter:

 

”Hej, tack för paketet. Utrustningen fungerar utmärkt!”
 
”Bra produkt. Jag köpte en uppsättning och rekommenderar det till alla som har en keramisk systemskorsten som är grovt förorenad”.
 
 
Sortera efter: